Nytt 2023

Nytt 2022

Nytt 2021

Nytt 2020

Nytt 2019

Nytt 2018

Nytt 2017

Nytt 2016

Nytt 2015

Nytt 2014

Nytt 2013

08. oktober

COWORK PÅ NORDØYANE I GANG

I kjølvannet av Næringsforeningens forprosjekt, Grønn Cowork på Nordøyane, har regnskapsbyrået Nomia sett behovet og flyttet inn i Cowork-lokalene hos Northern Island Technology (NIT) på Longva.

- Det er kjekt å være i gang etter hektiske og intensive dager med maling og møblering av cowork-lokalene, sier Veronica Norvoll Longrift i Nomia AS

Rett før sommerferien hadde Næringsforeningen møte med lokalbefolkningen på Nordøyane der ideen om cowork ble presentert. Regnskapsbyrået Nomia var tilstede der og likte det som ble presentert.

- Vi var på jakt etter et felles lokale på Nordøyane for våre ansatte og når ideen om cowork i NIT sine lokaler på Longva dukket opp, sjekket vi raskt opp dette, forteller Norvoll Longva.

Enige om leieavtale
I starten av september ble de enige med Northern Island Tecnology (NIT) om leieavtale og gikk straks i gang med modernisering av lokalene. Onsdag denne uken hadde styringsgruppa Nordre i Næringsforeningen møte på Longva og i den forbindelse var det lagt inn et besøk i den nye coworken. Norvoll Longva viste rundt i lokalene som luktet av ny maling og var blitt fint innredet med grønne planter og moderne kontormøbler. 

Nomia har så langt tatt i bruk de ene fløyen av corwork-lokalet og ønsker velkommen flere leietakere i den andre delen. Prosjektleder Miriam Sundnes Otterholm i Næringsforeningen sier coworken opplever god etterspørsel. - Nå har vi totalt 5 interessenter som er aktuelle brukere av coworken, røper Otterholm.

Tommas Brugrand i Northern Island Technology sier de er glade for å ha fått inn Nomia som leietaker og gleder seg til å fylle coworken med enda flere. - Vi føler vi kan tilby en attraktiv cowork med en fin kantine som driftes av den lokale aktøren Norbruk. De satser på kortreiste råvarer fra det lokale matfatet og vi er svært glade for å ha de med på laget, avslutter Brugrand. 

----

Saken var først publisert hos Næringsforeningen - Ålesundregionen https://www.aalesund-chamber.n...