Nytt 2023

Nytt 2022

Nytt 2021

Nytt 2020

Nytt 2019

Nytt 2018

Nytt 2017

Nytt 2016

Nytt 2015

Nytt 2014

Nytt 2013

03. september

Forfatter David Beadle har utgitt bok

WR Forlag ved David Beadle som forfatter har utgitt en bok: Frihet er et ensomt ord. 

Umiddelbare reaksjoner på romanen er at den er spennende og rørende. Da føler jeg at jeg har oppnådd noe, sammen med informasjonen romanen bærer med seg.

Bakteppa i boka er revolusjonen i Ungarn i 1956 og konsekvensene for hovedpersonene en kort tid etterpå. Disse figurene er opprørere, bøller, journalister, samt den danske diplomaten Povl Bang-Jensen. Hva som skjedde i virkeligheten med ham vet vi ikke, så lenge FBI ikke frigir informasjon om det.

Et ungt par står i fokus. Det som forener dem er en felles avsky for krenkelsene deres landsmenn har blitt utsatt for, krenkelser som er like aktuelle blant oss i dag. Mens paret utvikler følelser for hverandre, bærer den ene på en stor hemmelighet som den andre ikke vet om. 

Boka har en gateplan over Budapest. Det har vært viktig for meg at de som har vært der vil kjenne igjen navn på gater og torg. Og ikke minst elven Donau. Men boka utfolder seg også i London, Paris og New York.

Selv om boka handler om intense dager da tusenvis av liv gikk tapt, er det mer den menneskelige reaksjonen enn blod som står i fokus.

Her er en god del flere opplysninger: https://www.wrforlag.no/

Vennlig hilsen
David Beadle