Nytt 2023

Nytt 2022

Nytt 2021

Nytt 2020

Nytt 2019

Nytt 2018

Nytt 2017

Nytt 2016

Nytt 2015

Nytt 2014

Nytt 2013

21. mai

NY OPTIKER I BRATTVÅG SYNSSENTER

https://www.facebook.com/bratt...

https://www.facebook.com/kompe...

Det har ei tid blitt jobba med å planlegge framtida til Brattvåg Synssenter. Optiker Birger Sundnes har jobbet som optiker i Brattvåg i 41 år, og har siden 1989 vært driver av Brattvåg Synssenter sammen med kona Kari.

For oss har det vært viktig å se etter en person med det samme ønske om å gi lokalbefolkningen et lokalt tilbud til å ta vare på øyehelsen. Vi er så heldig å ha kunder fra hele gamle Haram, Sandøy, Skodje, Midsund, Vestnes kommune, og også Ålesund. Mange fantastiske og lojale kunder.

Optiker Birger Sundnes nærmer seg pensjonsalder, og ønsker og trappe ned. Det har derfor blitt jobbet med en arvtager ei stund. Nå mener vi at vi har lykkes med det.

OPTIKER OSKAR KVASNES MOLVÆR vil ta over Brattvåg Synssenter fra 1.juli 2022. Han er utdannet ved Universitetet i Sørøst-Norge, avdeling Optometri på Kongsberg. Han har tidligere jobbet som avløser-optiker i ulike deler av Norge. De siste årene har han jobbet som optiker i en optisk butikk i Ålesund. Med bestemor som kommer fra Fjørtofta, skulle den lokale tilknytninga også være på plass!

Oskar vil videreføre de verdiene som vi setter høyt: God service, faglig oppdatert, godt utvalg og tilgjengelighet. I tillegg er han faglig dyktig!

Birger og Kari vil være i butikken en overgangsperiode i sommer.
For oss har det vært viktig at det lokale tilbudet opprettholdes, og vi håper Oskar blir tatt vel imot.

Vi kommer med mer info senere.

Brattvåg Synssenter